SERVICES

VIDEO

Om end du skal bruge en reklamefilm til TV og biograf, en video til de sociale medier, en præsentation af din virksomhed, eller en infographics animation vedr. dit produkt, så kan Venge Media hjælpe dig. 

Processen begynder med din idè, som formes og udvikles i rådgivende samarbejde med Venge Media frem til præsentation og godkendelse, og endelig levering af produkt på ønsket medieplatform.

FOTO

Venge Media har udvidet sine tjenester og præsenterer stolt det nye fotostudie, og kan tilbyde alsidig fotografering, med alt fra smukke portrætbilleder til mindeværdige øjeblikke ved bryllupper og events. Med muligheden for at arbejde både on location og i vores veludstyrede studie, tilpasser vi os dine behov og skaber unikke visuelle historier.

Lad Venge Media forevige dine mest betydningsfulde øjeblikke med vores dedikerede og kreative tilgang til fotografering.

 

3D VISUALISERING

3D visualisering kan ofte være et bedre og billigere alternativ til tradition fotografering. I mange tilfælde er det være meget vanskeligt, om ikke umuligt, at fotografere vise billeder. Det kan f.eks være fordi objektet eller lokationen endnu ikke eksisterer andre steder end på tegnebordet, eller pga. andre fysiske begrænsninger. 3D visualisering giver også i meget højere grad fleksiblitet, så der kan foretages justeringer hurtigt, uden store omkostninger. Kun fantasien sætter grænser.


Venge Media benytter den nyeste teknologi til at skabe computergenererede billeder og video, til for eksempelvis arkitekt- og produktvisualisering.

 

GRAFISK DESIGN

Et positivt førstehåndindtryk er essentiel for at skabe kontakt. Din visuelle identitet er derfor en vigtig del af dit brand, da det som oftest er det ved dig som dine kunder oplever først, og det som de efterfølgende vil huske. Det er vigtigt er det kommunikerer dine værdier og budskaber på en professionel og troværdig måde. Venge Media hjælper dig med at udvikler denne relation.


Din visuelle identitet kan indgå af mange forskellige elementer, som f.eks. logo, visitkort, hjemmeside, skiltning, brochurer, plakater og merchandise mm.