MANDEN BAG

VENGE MEDIA

Thomas Venge Mortensen

Mit navn er Thomas. Jeg er en passioneret, kreativ og autentisk sjæl, med stolte rødder i Aarhus, der nu kalder Blokhus i Nordjylland for mit hjem, og hvor jeg siden 2020 har drevet min egen lille freelance virksomhed – Venge Media.  

Jeg er uddannet grafisk designer med hele 20 års erfaring i reklamebranchen. Jeg har specialiseret mig i flere kreative områder, for at skabe engagerende og unikke visuelle oplevelser, der spænder over motion graphics, fotografering, visuel identitet samt 3D-visualisering og animation. 

Som en serviceminded professionel påtager jeg mig opgaver fra både private og virksomheder i alle størrelser – i hele landet,  og jeg stræber altid efter at levere løsninger, der imødekommer deres specifikke behov. Min imponerende klientliste inkluderer velkendte virkesomheder som Grundfos, Norlys, Carlsberg og TV 2. Jeg har vist mig som en pålidelig samarbejdspartner. Min tilgang til mit arbejde er præget af min perfektionisme og strukturerede arbejdsmetoder.

Jeg betegner mig selv som en kreativ nørd, altid på forkant med de seneste trends og teknologier. Jeg er specialist i Adobe-programmer som Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects og Premiere Pro. Ud over dette arbejder jeg med 3D-visualisering i programmer som Cinema 4D, Blender og Zbrush.